Bergvärmekällan AB i Stockholm hjälper dig att sänka dina värmekostnader. Vi säljer och installerar omkring 800 värmepumpar om året och är IVTs största återförsäljare. Som återförsäljare för IVT, Europas ledande tillverkare av värmepumpar, har vi både produkter och kunskap för effektiv energibesparing i villor och fastigheter.

Vi säljer, installerar och servar alla typer av värmepumpar till alla typer av enfamiljshus. Vi levererar kompletta ventilations- och värmepumpssystem till husbyggare, hustillverkare och byggföretag.

Bergvärmekällans affärsområde ”Industri och stora fastigheter” är en av de ledande aktörerna inom energioptimering för större energiförbrukare i Stockholm/Mälardalen.

IQS Koncernen

Indoor Quality Service, IQS AB, är en koncern som satsar stort på VVS, ventilation och helhetslösningar inom energieffektivisering. IQS AB är verksamma i Stockholm och Mälardalen.

Bergvärmekällan AB ingår i IQS-koncernen. Med bred kompetens hjälper vi dig med trygga lösningar inom energi, värme, el, ventilation, VVS, säkerhet, övervakning och samordning.

Som en del av IQS är vi en samarbetspartner som finns med under hela processen. Vi samarbetar med arkitekter, byggherrar, förvaltare och andra aktörer för att nå ett gemensamt mål, att du som slutkund ska bli nöjd.

Genom att välja oss får du tillgång till alla våra kompetenser.

Vi integrerar dem i projekten för att skapa de bästa helhetslösningarna. Vi är både specialister och generalister och vill vara den du tar kontakt med först, när en uppgift ska lösas.

Vi hjälper dig med allt från idé- och planering till säker och trygg drifttagning samt service.